RespiNature™ Herbal Lung Cleanse Halimun

$20.95 - $120.95

RespiNature ™ Herbal Spray dirumuskeun pikeun asma, bronchiectasis, bronchitis, ngaroko, tiis sareng flu/alergi, COPD/pneumonia, batuk, emfisema, mukus dina bayah, fibrosis pulmonal, panyakit paru-paru sinus kronis sareng seueur deui persiapan.Rumus kami dirarancang pikeun ngabersihkeun paru-paru sareng saluran pernapasan, ngaleungitkeun saluran pernapasan, ngarahkeun aliran hawa ka arah anu leres, regenerasi mémbran mukosa, sareng ngaluarkeun mukus sareng kokotor anu kabentuk dina bayah.. Kalayan ngagunakeun halimun kami, anjeun bakal ngalaman jalan napas anu beresih sareng ningkatkeun engapan dina 8 minggu, ngabantosan anjeun ngambekan deui.

RespiNature™ Herbal Lung Cleanse Halimun

Salju lotus mangrupakeun tutuwuhan Compositae unik kalayan nilai ubar luhur dina ubar tradisional Cina. Sajarahna tos langkung ti 2,000 taun sareng parantos dianggo salaku ubar ngabersihkeun paru-paru anu kuat dina sagala rupa budaya di Asia.. Daur hirup teratai salju dimimitian ku tutuwuhan kulawarga Compositae nu ukur tumuwuh di luhureun gunung salju-capped. Kusabab sipat ubar anu berharga sareng pangaruh kuratif anu saé, éta parantos dianggap salaku upeti ku kaisar saprak jaman baheula, sareng disebut anu pangsaéna dina ubar sareng raja sadaya bumbu.

Salju Lotus: Panaliti ilmiah modéren ngungkabkeun sipat penyembuhan poténsial Snow Lotus. Beunghar flavonoid: quercetin-3-OaL-rhamnoside, quercetin, dimethoxyflavone, ragulin, rutin sareng komponén kimiawi séjén.. Bahan-bahan ieu pisan ningkatkeun sipat penyembuhan na, kaasup pencegahan panyakit
, ngurangan résiko peradangan, ngagentos asma, ngagentos emfisema, ngagentos kasakit paru obstructive kronis. Salju lotus parantos nunjukkeun hasil anu luar biasa dina studi preclinical sareng klinis ngalawan sagala rupa masalah paru-paru, bahkan panyakit sapertos kanker ati.


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
RespiNature™ Herbal Lung Cleanse Halimun
RespiNature™ Herbal Lung Cleanse Halimun
$20.95 - $120.95 Pilih pilihan