Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

$20.95 - $90.95

Naha Milih Ouhoe Korea Snail Collagén Lifting & Firming Cream?

 nu Organisasi Kaséhatan Internasional parantos mastikeun fungsi "Snail sékrési Filtrat" di regenerating kulit jeung ngurangan wrinkles. "Snail sékrési Filtrat' ngandung kolagén alami, elastin, multivitamin, jsb. Gizi anu dikandung dina bahan ieu dibawa ka jero kulit pikeun ngalereskeun kulit, ngaleungitkeun wrinkles jero jeung bintik, ningkatkeun gizi kulit, sarta tighten kulit.

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

Ouhoe ngadorong regenerasi sél anu ngabantosan anjeun mundurkeun umur anjeun. ogé angkat jeung ketang up kulit Anjeun. Sadia pikeun wrinkles, garis halus, bintik umur, sarta pigmentation. Anjeun tiasa ningali hasilna atra saatos ngan 1 aplikasi!

 

fitur Snail sékrési Filtrat :

  • Ngandung 15 kali leuwih panggih jeung kolagén ti produk séjén tina tipe sarua.
  • Cocog jeung sagala jenis kulit, euweuh bauan, non-sénsitip sarta non-irritating.
  • Kolagén alami murni, anu paling gampang diserep ku awak manusa, kolagén anu paling efektif.
  • Sampurna ngaleungitkeun bintik kulit sareng ngalereskeun parut kulit.
  • Pangaruh anti-wrinkle nyaéta 50 kali tina produk anti-wrinkle anu sanés, sareng éta permanén.

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

Bahan Utama Ngarangsang Regenerasi Kolagén Kulit

Kabéh bahan anu sasari tina tutuwuhan alam tur cruelty bébas.

5,000ppm Saringan Sékrési Snail (SSF) kawengku dina Hydrogel coated Premium Lambaran, Made in Korea.The snail sékrési filtrate sacara alami beunghar kolagénelastinallantoin, sarta asam glukuronat. Éta tiasa replenish kolagén pikeun kulit, ngamajukeun métabolisme sél sareng regenerasingalereskeun jaringan kulitngaleungitkeun wrinkles jeung scarsngaleungitkeun bintik poék dina kulit, sarta nolak karuksakan radikal bébas kana kulit.

Matrixyl 3000+ Kompléks tembus jero kana kulit ruksak sarta ngarangsang produksi kolagén anyar - protéin nu ngajadikeun kulit nembongan plump tur teguh. Éta sadayana ngamuk dina industri kageulisan, sabagian kusabab ulikan 2009 nyatakeun, nerapkeun Matrixyl 3000+ Complex non-resép kana kulit anjeun nyababkeun a 75% pangurangan denda garis jeung wrinkles. Dr Torres ceuk ieu naha Serum ieu jadi éféktif. Ieu salah sahiji ti saeutik produk dina pasaran anu miboga Matrixyl 3000+ Complex dina konsistensi katuhu-ditangtoskeun jeung proporsi.

Argireline: Nalika digabungkeun leres sareng Matrixyl 3000+ Complex, éta sacara harfiah ngajantenkeun wajah anjeun kasampak dua dekade ngora dina minggu! Argireline dianggo ku ngabeungkeut Uap. Bisa tahan nepi ka kali 1,000 beurat na dina cai, sahingga hiji plumper kulit alam alus teuing. Argireline mantuan ngalereskeun kulit anjeun sarta regenerasi sorangan sanggeus nalangsara ti kagaringan, stresses lingkungan, atawa iritasi. Ieu mangrupikeun salah sahiji, upami henteu ngan hiji-hijina, produk anu anjeun tiasa mésér di konter kalayan konsentrasi Argireline anu efektif.

péptida sabenerna jenis molekul leutik protéin, mana tiasa nembus lapisan luar kulit. Janten tinimbang linggih dina luhureun kulit, aranjeunna tilelep langkung jero. Nambahkeun kana hakekat tiasa maksimalkeun pangaruhna.

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

Szeged Bioresearch Center (BRC) parantos nyarankeun éta péptida bisa ngamajukeun teh regenerasi kolagén, serat elastis jeung asam hyaluronic, ngaronjatkeun eusi cai kulit, ningkatkeun ketebalan kulit sakumaha ogé ngurangan garis halus. Anjeun tiasa nganggap aranjeunna salaku utusan pikeun sél anu sanés. Aranjeunna ngirim sinyal ngabejaan sél ngahasilkeun kolagén jeung elastin.

“Ieu teh krim anti sepuh sareng anti wrinkle pangsaéna!” ceuk Dr. Bryant, spesialis dermatological anu geus kalibet dina pengobatan masalah kulit pikeun 20+ taun. "Éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik produk anu aya di pasar Kolagén Kéong, Matrixyl 3000+ Komplek, Argirélin jeung péptida dina konsistensi katuhu jeung persentase. Kuring nganggo krim ieu unggal dinten sabab kuring ningali éta ngabantosan kuring ngalawan sepuh kulit pisan. ”
"Kanggo kuring, salon kageulisan mahal, sareng operasi angkat picilakaeun. Numutkeun laporan, rébuan jalma sangsara kusabab inféksi bedah raray atanapi gagal bedah unggal taun. Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream nyadiakeun cara anti sepuh anu langkung alami, henteu bahaya, sareng tanpa résiko. Teu ngan ngaheéat kuring loba duit, tapi ogé sabenerna alami accelerates pembaharuan sélngarangsang regenerasi kolagénngaronjatkeun ketebalan kulit, sarta dina waktos anu sareng ngabentuk lapisan pelindungngurangan leungitna kolagén, sarta restores plumpness & élastisitas kulit.” –Dr. Héléna Bryant

Asalna ngan Sadia di Klinik

Sababaraha awéwé di dieu di kantor parantos nganggo ieu sareng parantos ningali perbaikan anu positif. alternatif ieu tiasa nyalametkeun anjeun leuwih $3000 per taun dibandingkeun jeung kunjungan spa mahal.

  • Hindarkeun Sesi Mahal
  • Hindarkeun Pasini anu nyéépkeun waktos
  • Anggo di bumi anjeun kalayan langkung kanyamanan
  • Pangaruh anu kuat
  • Anggo nalika iinditan!

Ieu sababna Ouhoe Korea Snail Collagén Lifting & Firming Cream khusus

  • Nyegah kulit sagging.
  • Ngabantosan ngirangan kagaringan kulit anu disababkeun ku kakurangan cai.
  • Salajengna moisturize sarta brighten kulit.
  • Jieun kulit kristal jelas tur muka konci otot cahaya permeabel.
  • Tighten kulit jeung nyieun kulit leuwih elastis.
  • Nyegah kedutan dinamis sareng garis halus anu henteu acan kabentuk.
  • Cocog jeung jalma umur béda.
  • Cocog pikeun unggal jinis kulit: kulit garing, kulit berminyak, kulit kombinasi, kulit sénsitip sareng kulit dewasa
  • Dipaké duanana di beurang peuting.
  • Aman pikeun dianggo
  • Wash- Free Cream, tiasa diserep sapinuhna ku kulit
  • Hasilna katingali saatos ngan ukur hiji aplikasi

Adel urang 5-minggu Ouhoe Korean Snail Collagén Lifting & Firming Cream Hasil:

Adel geus pilari a nourisher kulit alus pikeun mantuan kalawan raray saggy jeung garis / wrinkles. Anjeunna parantos nyandak salep salami sababaraha bulan sareng produk sanés tapi henteu ningali parobihan. Jadi manéhna indit online pikeun néangan pilihan séjén, dimana manéhna manggihan Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream. Anjeunna ngagaleuh sareng nguji éta, ngaharepkeun yén produk ieu tiasa dianggo pikeun anjeunna.

Minggu 1: 

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

"Kuring ngagaleuh toples FULL TREATMENT, saatos dinten munggaran dianggo Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream, Kuring éta pleasantly reuwas dina hasil dramatis. Henteu aya réaksi ngabalukarkeun sareng henteu bau. I am a nini 50 taun heubeul 3 kids ti San Fransisco. Kuring parantos nganggo aranjeunna saminggu ayeuna sareng parantos ningali bédana ageung dina kulit kuring. Tujuan kuring nembé nyaéta pikeun warna kulit kuring sareng langkung saé kulit kuring ku kituna kuring ngarasa cukup yakin pikeun ngeureunkeun ngagem makeup.

Minggu 3: 

"Saatos 3 minggu dianggo GOuhoe eevener Krim Ngangkat & Firming Krim Kolagén Kéong Korea, Kuring éta overjoyed dina naon eta tuh keur kuring.

Abdi henteu terang kumaha ngajelaskeunana! Kuring bisa ngarasakeun rasa tingling haneut dina pipi kuring, sabudeureun panon kuring, sarta dina dahi kuring. Kuring nempo dina eunteung jeung nempo yén beungeut mah kasampak bit rosy – hasil attracting getih kana beungeut kulit mah renew raray.

Garis-garis, bintik-bintik poék, sareng kedutan - tanpa patarosan - katingalina ngirangan ukuranna sateuacan panon kuring!

Kuring kaget ku hasilna, sareng sacara harfiah ngarasa 15 taun langkung ngora deui. Éta sapertos ningali sadaya kedutan sareng garis halus kuring ngaleungit langsung! ”

Minggu 5: 

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

"Saatos 5 minggu, sanés ngan ukur mamang sareng skeptisisme kuring leres-leres sirna - JADI KEDUT KURING!

Garis-garis dina dahi kuring, kulit anu kendor dina beuheung kuring, suku gagak kuring - bahkan bintik-bintik umur dina raray kuring parantos ngaleungit. Abdi henteu kantos ngaraosan atanapi ningali naon-naon anu tiasa ngagentos kulit kuring ku gaya sapertos kieu sateuacanna, henteu paduli sabaraha mahal produkna!

Dina 5 minggu, kulit kuring henteu ngan ukur sapertos kitu, éta leres-leres ningkat unggal dinten dugi ka janten geulis sareng bercahaya sapertos 20 taun ka pengker. Ku titik ieu, sadaya babaturan sareng kulawarga kuring kagum. Aranjeunna henteu percanten kana bédana, sareng yakin yén kuring ngabohong ngeunaan henteu kéngingkeun botox - Abdi henteu tiasa ngantosan nunjukkeun aranjeunna Ouhoe Korea Snail Collagen Lifting & Firming Cream!

Naha sékrési kéong urang asalna tina maéhan atanapi ngaruksak kéong?

Éta henteu katingalina dipaéhan atanapi cilaka, sabab lendir kentel kaluar nalika aranjeunna santai. Slime kentel ieu anu urang peryogikeun sareng anu pangsaéna pikeun kulit manusa. Nalika aranjeunna sieun atanapi nyeri aranjeunna ngaleupaskeun slime caian anu langkung berbusa. Prosésna ditingali salaku manusa, sareng ngalibatkeun cai netes kana snail pikeun ngadorong aranjeunna ngaluarkeun mucin, anu henteu ngarugikeun aranjeunna. Pikeun ngajaga kualitas luhur, kéong dipasihan sayuran sareng sisikian sareng ngan ukur diperah sakali unggal tilu minggu. Ngan sékrési kéong dipaké pikeun nyieun krim ieu 🐌 aranjeunna dipelak.

Fitur:
1. Bahan alami sareng kualitas luhur, teu aya efek samping. Kusabab sipat calming na, krim kami ogé bisa dipaké dina jenis kulit sénsitip.
2. Urang nyebutkeun euweuh pikeun nguji dina sato. Sadaya produk kageulisan urang bebas parabens, bebas phthalates sareng bebas seungit, sareng cruelty-gratis
3. Bahan: Snail sékrési Filtrat, péptida, Matrixyl 3000+ Complex, Argireline, Sitokin, Fibroblasts Asam Hyaluronic, Vitamin C.

Kumaha Paké

Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream

1.After unggal isuk jeung sore deaning raray.

2. Larapkeun jumlah nyukupan ka produk dina raray.

3. Pijat salila 2 menit, nepi ka itis nyerep kana kulit.


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream
Ouhoe Korea kéong kolagén ngangkat & Firming Cream
$20.95 - $90.95 Pilih pilihan