NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik

$21.95 - $53.95

FITUR:

Kacamata Polarized

Perlindungan UV ngalawan 99.9% tina ngabahayakeun UVA / UVB, UVC.

NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik

Ngaleungitkeun Sorotan & Caang

Ngaleungitkeun cahaya anu dipantulkeun sareng sumebar pikeun tetempoan anu langkung jelas bari ngirangan galur panon.

NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik

Sababaraha Skenario

Tempo jelas salila kagiatan kawas nyetir, ski, boating, sarta fishing.

NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik

Kacamata modis
Engsel logam bertekstur sareng tip kuil anu melengkung mulus ngajantenkeun nyaman dianggo sareng bergaya dina waktos anu sami.

Katerangan Otoritatif

Rojongan ti panalungtik profésional sarta tim ahli.NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik

    "Salaku élmuwan di lapangan, kuring yakin tiasa ngabuktoskeun kamampuan anu luar biasa tina bahan lénsa anu ngalebetkeun struktur nano sareng unsur anu ngarobih cahaya. Ngaliwatan panilitian sareng ékspérimén kuring, kuring parantos nyaksian langsung kontrol anu tepat dina rambatan sareng manipulasi cahaya. Integrasi struktur nano direkayasa taliti ngamungkinkeun pikeun fine-tuning tina indéks réfraktif lénsa urang, ciri dispersi, sarta shifts fase, sangkan fungsi canggih kayaning fokus, imaging, sarta wavefront shaping. Sumawona, incorporation of light-modifying elemen salajengna ningkatkeun versatility lénsa urang, empowering kami pikeun ngamanipulasi jeung ngadalikeun paripolah cahaya dina ragam fléksibel. Bahan lénsa ieu muka kasempetan anu pikaresepeun dina sagala rupa widang, kalebet mikroskopi resolusi luhur, komunikasi optik, sareng téknologi laser, ngadorong kamajuan ilmiah sareng ngadorong wates naon anu mungkin dina panalungtikan optik sareng aplikasi.

----Dr Benjamin Reynolds

spésifikasi:

Kelir: Hideung, Pérak

NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik
NOWORDUP™ Kacamata Téknologi Sensing Optik
$21.95 - $53.95 Pilih pilihan