iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender

$17.95 - $72.95

Ucapkeun Pamit ka Denda Lalu Lintas - Bek iRosesilk™ Ieu Ieuh!

Bosen siklus anu teu aya watesna pikeun ngebut tiket, repot pangadilan, sareng hukuman lisénsi? Lebetkeun iRosesilk™ VanishFilm Plate Defender, tameng pamungkas anjeun ngalawan kaméra laju, kaméra lampu beureum, sareng radar poto.

iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender

Dilengkepan téknologi mutakhir, VanishFilm Plate Defender kami nawiskeun solusi anu gampang pikeun ngahindarkeun deteksi ku kaméra penegak lalu lintas. Stiker siluman ieu bertindak salaku waja anu teu katingali ngalawan kedip-kedip spéktrum infra red sareng katingali, ngajantenkeun simbol plat lisénsi anjeun ampir teu tiasa dideteksi ku kaméra laju IR atanapi kaméra kalayan lampu kilat anu katingali.

Fitur konci:

✔ Infrabeureum & Flash Kamuflase: Blok sinyal infra red jeung spéktrum flashes katempo dipancarkeun ku kaméra speed na radar.

✔ Disesuaikeun pikeun Kendaraan: Cocog sareng mobil, treuk, sareng sapédah.

 Pamasangan Wijaksana sareng Henteu Karusakan: Gampang dipasang, ultra-ipis (0.18 mm), sareng sampurna nyampur sareng plat lisénsi anjeun, tetep teu katingali.

✔ Durability lila-langgeng: Kualitas luhur, stiker tahan cai diwangun pikeun tahan sahenteuna 5 taun.

iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender

Kumaha Ieu Karya:

The iRosesilk™ VanishFilm Plate Defender sacara cerdik ngagunakeun téknologi optik canggih pikeun ngalindungan plat lisénsi anjeun tina kaméra lalu lintas. Ku ngagambarkeun sareng nyerep panjang gelombang cahaya khusus anu dianggo ku kaméra ieu, éta mastikeun piring anjeun tetep teu katingali dina fotografi infra red sareng lampu kilat. Pendekatan anu canggih ieu, digabungkeun sareng aplikasi anu gampang sareng desain anu kuat, nempatkeun VanishFilm Plate Defender salaku alat anu penting pikeun supir proaktif anu prioritas privasi sareng perlindungan dina perjalananna.

iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
SKU: 61719 kategori: , ,
iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender
iRosesilk™ VanishFilm MAX Plate Defender
$17.95 - $72.95 Pilih pilihan