iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer

$20.95 - $95.95

Kumaha iRosesilk™ Car Stealth Jammer jalan?

iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer

The iRosesilk ™ Car Stealth Jammer beroperasi dina prinsip gangguan sinyal. Ieu emits sinyal sakuliah spéktrum lega, overpowering tur blocking sinyal dipancarkeun ku GPS, GSM, sarta alat tracking lianna. Gangguan ieu nyiptakeun tameng pelindung di sabudeureun kendaraan anjeun, sahingga ampir teu katingali ku sistem pelacak éksternal.

iRosesilk™ Car Stealth Jammer Fitur Utama:

  1. Jamming Sinyal Lanjutan: iRosesilk™ Car Stealth Jammer ngagunakeun téknologi jamming sinyal canggih pikeun ngaganggu GPS, GSM, sareng sinyal komunikasi anu sanés, sahingga ampir teu mungkin pikeun alat éksternal ngalacak kendaraan anjeun.
  2. Desain siluman: Dijieun kalayan kawijaksanaan dina pikiran, Car Stealth Jammer kompak sareng mulus ngagabung kana interior kendaraan anjeun, mastikeun yén ayana henteu ditingali. Ngarasakeun mangpaat privasi ditingkatkeun tanpa kompromi éstétika mobil anjeun.
    iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer
  3. Instalasi gampang: Dirancang pikeun genah pangguna, iRosesilk ™ Car Stealth Jammer gampang dipasang, henteu meryogikeun kaahlian téknis. Cukup colokkeun kana sumber listrik mobil anjeun, sareng anjeun siap ngalaman lingkungan nyetir anu aman sareng pribadi.
  4. rentang sinyal lega: Kamampuhan jamming tina alat ieu ngalegaan rentang frékuénsi anu lega, nyayogikeun panyalindungan komprehensif ngalawan sababaraha metode tracking. Yakin yén lokasi anjeun tetep rahasia, masihan anjeun katenangan di jalan.
    iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer

Naha iRosesilk™ Car Stealth Jammer khusus

  • Advanced Signal Jamming Téhnologi
  • Desain Stealthy jeung Wijaksana
  • Pamasangan Plug-and-Play Gampang
  • Wide Frékuénsi Range sinyalna
  • Kakuatan Jamming adaptif calakan
  • Kompak sareng Hemat Spasi
  • Kasaluyuan Universal sareng Kandaraan
  • Konsumsi Power low
  • Privasi ditingkatkeun tanpa gangguan
  • Konstruksi Awét sareng Berkualitas Tinggi

Naha Pilih iRosesilk ™ Car Stealth Jammer:

iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer

Di dunya dimana privasi beuki dihargaan, iRosesilk™ Car Stealth Jammer nangtung salaku solusi pamungkas pikeun ngajagaan rohangan pribadi anjeun di jalan. Kalayan téknologi jamming sinyal canggih, desain wijaksana, sareng pamasangan anu gampang, jammer ieu nyayogikeun panyalindungan komprehensif ngalawan alat pelacak tanpa ngaganggu fungsionalitas kendaraan anjeun. Pilih iRosesilk™ pikeun privasi sareng kaamanan anu teu aya tandingan dina unggal perjalanan.

Kumaha Pake:

  1. Colokkeun sareng Puterkeun: Kantun pasang iRosesilk™ Car Stealth Jammer kana sumber listrik kendaraan anjeun.
  2. Panempatan Aman: Teangan lokasi wijaksana pikeun jammer dina mobil anjeun, mastikeun eta tetep inconspicuous.
  3. Ngajalankeun kalawan Percaya diri: Ngarasakeun kabébasan nyetir pribadi sareng aman sabab jammer sacara cerdas ngaganggu sinyal pelacak, ngamungkinkeun anjeun napigasi kalayan tenang.

garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
SKU: 66122 kategori: , ,
iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer
iRosesilk™ Ultra Car Stealth Jammer
$20.95 - $95.95 Pilih pilihan