iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame

$22.95 - $85.95

iRosesilk™ BlurPlate BALIK deui ka STOK!!!
Solusi Privasi Ultimate Anjeun pikeun Peminat Mobil!

Naha anjeun peminat mobil anu ngahargaan kabijakan anjeun dina paméran mobil atanapi dina petualangan luar jalan? Pilarian anjeun ditungtungan ku BlurPlate Dual Kit, produk inovatif dina jagat aksesori otomotif. iRosesilk™ BlurPlate LCD Car License Plate Frame, didamel khusus pikeun perjalanan di luar jalan sareng babak acara otomatis, nyayogikeun privasi anu teu aya tandingna ngan ukur pencét tombol jauh nirkabel.

Fitur konci:

iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame

🔒 Kontrol Privasi Instan: BlurPlate Dual Kit nempatkeun kakuatan panyalindungan inpormasi pribadi dina panangan anjeun. Dipicu ku jarak jauh nirkabel, panutup plat lisénsi janten opak, ngalindungan piring anjeun tina perhatian anu teu dihoyongkeun sareng mastikeun privasi anjeun.

📸 Teu kadeteksi ku Kaméra Video & Poto: Henteu janten masalah upami aya pidéo atanapi lampu kilat anu terang, BlurPlate tetep teu éléh. Plat kami nyumputkeun inpormasi plat lisénsi henteu paduli kaayaan. Blur piring anjeun gancang gampang. Disumputkeun dina tetempoan biasa,  BlurPlate kami teu bisa dideteksi nalika dipasang dina kandaraan anjeun sarta teu dipaké. Kalayan ngaklik hiji tombol,  BlurPlate diaktipkeun, sarta plat lisénsi anjeun sagemblengna disumputkeun dina 0.3 detik.

iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame

🚗 Disesuaikeun pikeun Pameran Otomatis sareng Wisata Luar Jalan: BlurPlate langkung ti ngan ukur panutup plat lisénsi biasa. Éta dirarancang khusus pikeun anu milari privasi dina skenario anu béda. Naha anjeun ningalikeun mobil anjeun dina acara mobil atanapi jalan-jalan di luar jalan, produk kami ngajamin detail anjeun tetep disumputkeun.

👁️ Kit Ganda Komprehensif: BlurPlate Dual Kit nawiskeun pakét lengkep, nyayogikeun anjeun DUA piring luntur. Hiji keur hareup jeung hiji keur pungkur - idéal pikeun yurisdiksi merlukeun duanana hareup jeung pelat lisénsi pungkur. Tenang, terang yén anjeun taat kana hukum lokal bari ngajaga privasi anjeun.

🌐 Gampang Nirkabel: Kadali jauh nirkabel kami ngamungkinkeun toggling lancar antara mode privasi sareng tampilan normal. Éta gancang, merenah, sareng bébas masalah, mastikeun anjeun salawasna paréntah.

iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame

🏆 Kualitas Unggul sareng Ketahanan: iRosesilk™ BlurPlate didamel tina bahan kelas luhur, ngajamin henteu ngan ukur nyumput piring anu efektif tapi ogé daya tahan pikeun eksploitasi di luar jalan.

🔧 Pamasangan Gampang: Taya wiring atawa karya listrik diperlukeun. Pigura kami nyolok kana stop kontak aksésori 12V sareng hurungkeun ku saklar jarak jauh nirkabel!


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
SKU: N / A kategori: , ,
iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame
iRosesilk™ Anti-Tracking AUTO X BlurPlate LCD Mobil License Plate Frame
$22.95 - $85.95 Pilih pilihan