Alat Streaming TV Furzero™

$17.95 - $45.95

Naha anjeun masih jengkel yén anjeun kedah mayar biaya anu mahal pikeun acara TV karesep anjeun?Alat Streaming TV Furzero™

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Éta saderhana sapertos nyolokkeun stik USB kana komputer anjeun. Cukup sambungkeun kotakna ka port HDMI TV anjeun, sareng anjeun bakal otomatis nampi aksés ka sadaya program anu anjeun hoyong tonton.

Alat Streaming TV Furzero™

Nyetél éta gampang pisan:

  1. Panggihan port HDMI dina TV anjeun (biasana aya di tukang atanapi samping).
  2. Colokkeun Kotak Streaming TV.
  3. Antosan dugi lampu nunjukkeun yén éta aktip.
  4. Hurungkeun TV sareng nikmati aksés gratis langsung kana sababaraha saluran sareng aplikasi streaming.
  5. Upami anjeun kedah ngalihkeun TV atanapi masang kotakna dina set anu sanés, cabut waé sareng sambungkeun deui ka TV anu dipikahoyong. Éta anu lugas.

PS: Manual pangguna anu lengkep kalebet dina produk

Dupi éta bahaya? Éta Hukum?

Sakumaha didadarkeun di saméméhna, kotak ngan fungsina salaku gateway pikeun ngakses saluran, aplikasi, jeung internét. Teu mempermudah aksés ilegal atawa bajakan. Upami éta henteu sah, perusahaan moal diidinan ngajual kotak éta. Éta dikembangkeun ku kami gawé bareng sareng panyadia saluran TV, jasa streaming, platform kaulinan, panyadia streaming langsung, sareng ISP global. Éta 100% sah sareng aman, éta nyayogikeun aksés gratis kana saluran ku cara anu sah sareng henteu ngecas pajeg.

Alat Streaming TV Furzero™

Anjeun sapinuhna aya dina hak anjeun pikeun mésér éta. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngeureunkeun ngagunakeunana pikeun alesan naon waé sareng hoyong balikkeun TV anjeun ka kaayaan aslina, kantun cabut kotakna. Ieu moal ngabalukarkeun karuksakan kana TV Anjeun.

Naon anu tiasa dilakukeun Furzero™?

 Aksés Gratis ka 25,000+ Saluran - Ngawengku saluran premium, saluran gratis, sareng saluran lokal anu nyertakeun rupa-rupa kategori sapertos hiburan, warta, gaya hirup, nonoman sareng kulawarga, olahraga, seni sareng budaya, téknologi, sajarah, dokumenter, acara realitas, sareng seueur deui.

 Buka Konci Eusi Langganan Gratis dina 30+ Platform Streaming Utama - Kaasup Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Hulu, Disney +, Apple TV +, Peacock, Reelshort, RTE Player, Neon, Stan, Crave, Foxtel, Sportsnet Now, Paramount +, Discovery +, Sky Go, sareng seueur deui.

 Ratusan Diwangun-di Kaulinan - Ngarojong platform kaulinan populér sapertos Google Stadia, Steam, Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce Now, PlayStation Now, sareng PS5. Ngarasakeun rupa-rupa kaulinan haratis dina TV anjeun sarta komputer, catering ka duanana barudak boh déwasa, enhancing hiburan kulawarga anjeun.

✅ Aksés ka Sadaya Toko Aplikasi Utama - Sadaya aplikasi anu sayogi di Google Play atanapi Apple Store, kalebet YouTube, TikTok, Spotify, Plex, Vimeo, Twitch, TED, Reddit, sareng seueur deui.

✅ kasaluyuan lega - Cocog sareng TV, komputer, laptop, layar hiburan dina mobil, kalebet modél pangkolotna. Nonton rupa-rupa pilem, acara, sareng kaulinan gratis dina alat sareng port HDMI. Upami anjeun teu gaduh port HDMI anjeun tiasa nganggo kabel konvérsi Type-C kami anu disarengan ku éta.

✅ Speed ​​Internet Gancang - Éta dikembangkeun ku gawé babarengan sareng ISP anu terkemuka di dunya, sareng nganggo éta ogé sacara signifikan ningkatkeun kagancangan Internét TV anjeun, henteu kapangaruhan ku masalah sinyal nalika badai guludug, sareng ngamungkinkeun anjeun ngamuat eusi naon waé kalayan lancar tanpa panyangga atanapi katinggaleun.

✅ Jadwal Program fléksibel - Pamaké tiasa milih program karesepna atanapi aliran langsung iraha waé, kalayan dukungan pikeun ningali offline, tanpa diwatesan ku waktos siaran program.

✅ Saran Kandungan Pribadi - Alat kami bakal ngagunakeun algoritma intelijen buatan pikeun nyarankeun eusi karesep pangguna dumasar kana kahoyong sareng kabiasaan pangguna, ngirangan waktos milarian program sareng ngajantenkeun TV anjeun langkung sadar kana kahoyong anjeun

 Kacida ramah-pamaké – Kantun nyolokkeun kana port HDMI, teu aya daya sareng nyambungkeun sacara otomatis tanpa peryogi sambungan internét. Henteu peryogi kadali jauh tambahan, éta cocog sareng jauh TV anjeun sareng ogé tiasa dikontrol tina telepon anjeun.

✅ Tabungan signifikan - Simpen 95% tina biaya langganan dibandingkeun sareng total biaya aplikasi sareng saluran.

 Sah sareng Aman – 100% sah sareng aman dianggo tanpa aya résiko hukum.

Q&A

  1. Naon Furzero™ TV Streaming Box?The Furzero TV Streaming Box mangrupikeun alat kompak anu nyayogikeun aksés gratis kana sababaraha saluran sareng aplikasi streaming. Éta tiasa dihubungkeun ka port HDMI TV mana waé sareng gaduh puluhan rébu saluran, aplikasi streaming, kaulinan, sareng kamampuan browsing wéb. Gampang nyetél, cocog sacara universal sareng TV, sareng beroperasi sacara sah sareng aman.
  2. Kumaha Furzero™ TV Streaming Box jalan?Kantun nyolok kana port HDMI, teu aya kakuatan anu diperyogikeun sareng nyambungkeun sacara otomatis tanpa peryogi sambungan internét. Henteu peryogi kadali jauh tambahan, éta cocog sareng jauh TV anjeun sareng ogé tiasa dikontrol tina telepon anjeun.
  3. Naha Furzero™ TV Streaming Box tiasa dianggo sacara global?Leres, éta tiasa dianggo di mana waé di dunya. Éta sapinuhna cocog sareng TV, komputer, laptop, layar hiburan dina mobil, sareng alat média sanés anu nganggo port HDMI.
  4. Naha Furzero™ TV Streaming Box mangrupikeun pameseran sakali?Leres, éta mangrupikeun pameseran sakali tanpa biaya langganan tambahan, nyayogikeun aksés gratis kana kontén.
  5. Naha Furzero™ TV Streaming Box ngabutuhkeun sambungan internét?Henteu peryogi konéksi internét pikeun damel sabab dikembangkeun ku gawé babarengan sareng ISP utama di sakumna dunya. Ngagunakeun éta ogé sacara signifikan ningkatkeun kagancangan sambungan internét TV, sareng kami parantos ngalaksanakeun tés éksténsif di langkung ti 30 nagara Éropa sareng Amérika, kalebet Amérika Serikat, Inggris Raya, Kanada, jsb., sareng latency TV nyaéta salawasna kirang ti 5ms dina kualitas gambar 4K.
  6. Naha Furzero™ TV Streaming Box tiasa dianggo sareng TV anu lami?Leres, éta cocog sareng sadaya TV, kalebet modél anu lami, salami aranjeunna gaduh port HDMI.
  7. Naha Kotak Streaming TV Furzero™ sah sareng aman? Naha bakal aya pajeg anu diterapkeun?Lengkep sah, aman, sareng bebas pajak! Éta dikembangkeun ku kami gawé bareng sareng panyadia saluran TV, jasa streaming, platform kaulinan, panyadia streaming langsung, sareng ISP global. Éta 100% sah sareng aman, éta nyayogikeun aksés gratis kana saluran ku cara anu sah sareng henteu ngecas pajeg naon waé.
  8. Furzero™ TV Streaming Box nampi apdet parangkat lunak?Leres, apdet software pikeun Furzero TV Streaming Box sadia. Kotak bakal nyarankeun anjeun masang apdet nalika aranjeunna sayogi pikeun mastikeun anjeun gaduh fitur sareng perbaikan panganyarna.
  9. Sabaraha periode jaminan pikeun Furzero™ TV Streaming Box?The Furzero TV Streaming Box hadir kalawan jaminan 3-taun standar. Lamun anjeun sapatemon sagala masalah jeung produk Anjeun, Anjeun bisa ngahubungan rojongan customer pikeun pitulung, sarta kami nawarkeun layanan ngagantian bébas pikeun panarimaan door-to-panto.
  10. Naha Furzero™ TV Streaming Box gaduh kawijakan uih deui?

    Leres, upami anjeun teu puas sareng produkna, anjeun tiasa nampi 100% ngabalikeun duit dina 30 dinten saatos ngagaleuh.


garansi kami
Kami leres-leres yakin yén kami ngagaduhan sababaraha produk anu pangsaéna di dunya. Upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu positif pikeun alesan naon waé, kami bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun 100% wareg sareng pameseran anjeun. Mésér barang online tiasa janten tugas anu pikasieuneun, janten kami hoyong anjeun sadar yén aya résiko NOL mutlak dina mésér barang sareng nyobian éta. Upami anjeun henteu resep, moal aya parasaan anu susah kami bakal lereskeun. Kami gaduh 24/7/365 Tiket sareng Dukungan Email. Mangga wartosan kami upami anjeun peryogi bantosan.
SKU: 56457 kategori: , ,
Alat Streaming TV Furzero™
Alat Streaming TV Furzero™
$17.95 - $45.95 Pilih pilihan